İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Osman Gazi Ortaokulu

Osman Gazi Ortaokulu

Hadımköy Mah. Cahit Sıtkı Tarancı Cad. Kiptaş 1. Etap Evleri, Hadımköy
Vizyon
OSMAN GAZİ ORTAOKULU olarak Vizyonumuz; Eğitim Yönetiminin bilimsel gerekliliklerine uyan, sürekli kendini sorgulayan ve geliştiren, kurum içi dinamiklerini en etkin şekilde harekete geçiren, bilişim çağının standartlarını yakalamış, toplumun sosyal, kültürel ve sanatsal ihtiyaçlarını tespit edebilen, bu ihtiyaçlara çözüm bulma irade ve yeterliliğini kazanmış, geleceği şekillendire bilecek donanım ve cesarete sahip öğrenciler yetiştiren, yerellikten evrenselliğe ulaşmayı hedef edinen, önümüzdeki yıllarda en çok tercih edilen, ÇAĞDAŞ BİR EĞİTİM KURUMU haline gelmektir.
Misyon
OSMAN GAZİ ORTAOKULU olarak misyonumuz; evrensel, çağdaş ve yaratıcı düşüne bilen, bilim ufuklarını genişlete bilen, geleceği sağlam temeller üzerine kurabilen, kendisiyle, çevresiyle ve doğayla barışık, üreten, sorgulayan, sorumluluk alabilen, hakkını araya bilen ve arayanlara saygı duya bilen, ahlaken, ruhen ve bedenen olgunlaşmış bireyler yetiştirmektir.
TEOG 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM TÜRKİYE BİRİNCİSİ
Rehber Öğretmen :
Derslik :35<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :NORMAL
DOĞALGAZ
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
0 - YOK
Ulaşım
Sabah saat 05:00´den Akşam 10:00´a kadar Yenibosna´a her 5 dakikada Hem Özel Halk Otobüsü hem de Belediye otobüsleri kalkmaktadır. Aynı zamanda Topkapı´a kadar dolmuşlar gitmektedir.
Yerleşim Yeri
İstanbul´un Arnavutköy İlçesine bağlı TOKİ ve KİPTAŞ konutlarının bulunduğu, konutlar içinde çevre düzenlemelerinin yapıldığı, havası temiz, ulaşımı kolay, ev kiralarının uygun olduğu küçük şirin bir yerleşim yeri.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Arnavutköy İlçe Merkezine Uzaklık 13 km İstanbul İl Merkezine Uzaklık 48 km ´dir
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu