Harezmi Eğitim Projesi

Okulumuzda, Harezmi Eğitim Modeli Projesinin yedinci haftasını tamamladık.

Okulumuzda, Harezmi Eğitim Modeli Projesinin altıncı haftasını tamamladık.

Okulumuzda, Harezmi Eğitim Modeli Projesinin beşinci haftasını tamamladık.

Okulumuzda, Harezmi Eğitim Modeli Projesinin dördüncü haftasını tamamladık.

Okulumuzda, Harezmi Eğitim Modeli Projesinin üçüncü haftasını tamamladık.

Okulumuzda, Harezmi Eğitim Modeli'nin ikinci haftasında derse ısınma etkinliği ile başladık. Öğrencilerimizin "problem" ile ilgili görüşlerini aldık. Öğrencilerimiz problemin ne olduğu ve genel olarak problemlerin çözüm aşamaları hakkında bilgi sahibi oldular. Web 2.0 araçlarını kulandırmayı hedeflediğimiz öğrencilerimize "Padlet" adlı aracı tanıttık ve bu uygulama ile öğrencilerimiz problemlerini sınıf ile paylaştılar. Problemleri değerlendirmeye başlayarak dersimizi sonlandırdık.

Kas

Okulumuzda, Harezmi Eğitim Modeli'nin ilk haftasını eğlenceli etkinlikler ile tamamladık. Harezmi Eğitim Modeli'nin içeriğini ve sürece dair genel işleyişini velilerimize ve öğrencilerimize aktardık. Farklı sınıflardan biraraya gelen öğrencilerimizle tanışma etkinliklerini gerçekleştirerek dersimizi sonlandırdık.

Haz

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde gerçekleştirilen Harezmi Eğitim Modeli Şenliği'ne iki ekip olarak katılım sağladık. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasip TURHAN stantlarımızı ziyaret ederek projelerimiz hakkında bilgi aldı. Projelerimiz yoğun ilgi görerek ziyaret eden öğretmen ve öğrencilerden büyük beğeni topladı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda, Harezmi Eğitim Modeli Projesinin yirmidördüncü haftasını tamamladık.

Haz

Okulumuzda, Harezmi Eğitim Modeli Projesinin yirmiüçüncü haftasını tamamladık.

Haz

Okulumuzda, Harezmi Eğitim Modeli Projesinin yirmiüçüncü haftasını tamamladık.

May

Harezmi Eğitim Projesi kapsamında öğrencilerimiz ile İstanbul Üniversitesi Büyükçekmece Yerleşkesi Bilim Şenliğine gezi düzenlenmiştir.

May

Okulumuzda, Harezmi Eğitim Modeli Projesinin yirmiikinci haftasını tamamladık.

May

Okulumuzda, Harezmi Eğitim Modeli Projesinin yirmiikinci haftasını tamamladık.

May

Okulumuzda, Harezmi Eğitim Modeli Projesinin yirmibirinci haftasını tamamladık.