Rehberlik Servisi olarak bu ay okul panolarımızda 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı' konusunu işledik.

Okulumuzda 31.10.2023 Salı günü saat 11:00'de okul aile birliği toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Eyl

Rehberlik Servisi olarak bu ay okul panolarımızda 'Verimli Ders Çalışma' konusunu işledik.

Eyl

Rehberlik Servisi olarak bu ay okul panolarımızda 'Rehberlik Servisinin Tanıtımı' konusunu işledik.

Eyl

Okulumuzda, 7 Eylül 2023 Perşembe günü saat 10:30 'da, 5. sınıf öğrencilerimiz için İngilizce Seviye Tespit Sınavı yapılacaktır. Katılacak öğrencilerimiz belirtilen gün ve saatte okulda bulunmalıdır.

May

Erasmus+ KA229 projesi kapsamında  "From One Culture To Another" isimli projenin final toplantısı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin de katılımıyla 15-19 Mayıs 2023 tarihleri arasında okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

May

Erasmus+ KA229 projesi kapsamında  "From One Culture To Another" isimli projenin dördüncü toplantısı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin de katılımıyla 20 -25 Mart 2023 tarihleri arasında Slovenya’nın Bostanj şehrinde gerçekleştirilmiştir.

May

Erasmus+ KA229 projesi kapsamında  "From One Culture To Another" isimli projenin üçüncü toplantısı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin de katılımıyla 10 -15 Kasım 2022 tarihleri arasında Macaristan’ın Nyiregyhazi şehrinde gerçekleştirilmiştir.

May

Erasmus+ KA229 projesi kapsamında  "From One Culture To Another" isimli projenin ikinci toplantısı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin de katılımıyla 23 -27 Mayıs 2022 tarihleri arasında Yunanistan’ın Drama şehrinde gerçekleştirilmiştir.

May

Erasmus+ KA229 projesi kapsamında  "Smart Choices For Healthy Lifestyle" isimli projenin final toplantısı Litvanya, Yunanistan ve İspanya'dan gelen öğretmen ve öğrencilerin  katılımıyla 24 -28 Nisan 2023 tarihleri arasında okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

May

Erasmus+ KA229 projesi kapsamında  "Smart Choices For Healthy Lifestyle" isimli projenin üçüncü toplantısı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin de katılımıyla 06 -10 Mart 2022 tarihleri arasında İspanya’nın Granada şehrinde gerçekleştirilmiştir.

May

Erasmus+ KA229 projesi kapsamında  "Smart Choices For Healthy Lifestyle" isimli projenin ikinci toplantısı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin de katılımıyla 07 -11 Kasım 2022 tarihleri arasında Yunanista’nın Drama şehrinde gerçekleştirilmiştir.

May

Erasmus+ KA229 projesi kapsamında  "Smart Choices For Healthy Lifestyle" isimli projenin ilk toplantısı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin de katılımıyla 06 -10 Haziran 2022 tarihleri arasında Litvanya’nın Siauliai şehrinde gerçekleştirilmiştir.

Nis

Rehberlik Servisi olarak bu ay okul panolarımızda 'Sınav Öncesi Son Taktikler' konusunu işledik.

Rehberlik Servisi olarak bu ay okul panolarımızda 'Stres İle Baş Etme' konusunu işledik.