Ock

Rehberlik Servisi olarak bu ay okul panolarımızda 'Öz Disiplin Geliştirme' konusunu işledik.

''Çevre Bilinci'' konulu Veli Akademileri seminerimiz 15 Aralık 2022 Perşembe günü saat 11:00 'de okulumuz konferans salonunda yapılmıştır. Katılımlarından dolayı Beslenme Uzmanı Tuba BEGTAŞ'a, velilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

''Sağlık ve Sağlıklı Beslenme'' konulu Veli Akademileri seminerimiz 15 Aralık 2022 Perşembe günü saat 11:00 'de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Kas

''Çevre Bilinci'' konulu Veli Akademileri seminerimiz 30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 12:00 'de okulumuz konferans salonunda yapılmıştır. Katılım sağlayan velilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

''Okuma Kültürü'' konulu Veli Akademileri seminerimiz 30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 12:00 'de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Kas

Rehberlik Servisi olarak bu ay okul panolarımızda 'Öfke Yönetimi, Çatışma Çözme' konusunu işledik.

Kas

Devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle andık.

Kas

9 Kasım 2022 tarihinde İSTKA Projesi kapsamında ilçemiz okullarından Hadımköy Meslek ve Teknik Anadolu Lisesine, öğretmenlerimiz Tuba İvrendi ve Pınar Güngör Şimşek öncülüğünde 12 öğrenci ile birlikte ziyaret gerçekleştirilmiş, atölyeler gezilmiştir.

Öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerini destekleyecek, kişisel ve kariyer gelişimlerine katkı sağlayacak bir çalışma olmuştur.

Kas

Rehberlik Servisi olarak bu ay okul panolarımızda 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı' konusunu işledik.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan 'Bu Günden Yarına Emniyetle El Ele' Projesi kapsamında okulumuzda 15 öğrenci ile Hadımköy Polis Merkezi ziyaret edilmiştir. Öğrencilerimiz hem merak ettikleri soruları sormuş, hem de yapılan sunum, gezi ve anlatılanlar ile bilgi sahibi olmuşlardır.

Kas

''Okuma Kültürü'' konulu Veli Akademileri seminerimiz 26 Ekim 2022 Çarşamba Günü Saat 11:00 'de okulumuz konferans salonunda yapılmıştır. Katılım sağlayan velilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

''Okuma Kültürü'' konulu Veli Akademileri seminerimiz 26 Ekim 2022 Çarşamba Günü Saat 11:00 'de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Okulumuzda düzenlenecek olan Veli Akademileri Eğitimlerimizin konu ve konuşmacı listesidir. Seminerler okulumuz konferans salonunda yapılacak olup, tarih ve saat bilgisi seminerlerden önce velilerimiz ile paylaşılacaktır.