Veli Akademileri projesi kapsamında 'Psikolojik Sağlamlık' konulu seminerimizi gerçekleştirdik.

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerimiz ile, Büyükçekmece Şehit Münir Alkan Fen Lisesi'ni ziyaret ettik.

Okulumuzda Veli Akademileri projesi kapsamında 'Psikolojik Sağlamlık' konulu seminer yapılacaktır.

Kas

Rehberlik Servisi olarak bu ay okul panolarımızda 'Öfke Yönetimi ve Çatışma Çözme' konusunu işledik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü programımızdan kareler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından öğrencilerimize, 'Pandemi ve Uzaktan Eğitim Sürecinin Öğrenci ve Ailelere Etkileri' konulu 47 soruluk anket çalışması yapılmıştır. Sonuçlar grafikleştirilerek raporlaştırılmıştır. Rapor dosyasından örnek görseller aşağıdadır.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Veli Akademileri projesi kapsamında 'Okul Kuralları ve Devamsızlıkların Önlenmesi' konulu seminerimizi gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuzda Veli Akademileri projesi kapsamında 'Okul Kuralları ve Devamsızlıkların Önlenmesi' konulu seminer yapılacaktır. Velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Kas

Okulumuzda Veli Akademileri projesi kapsamında yapılması planlanan seminerler aşağıdaki şekildedir. Velilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Rehberlik Servisi olarak bu ay okul panolarımızda 'Teknoloji Bağımlılığı' konusunu işledik.