Okulumuz Aile Birliği'nin 2021 / 2022 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu 27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat: 16:00'de zoom üzerinden aşağıdaki gündem maddeleri ile toplanacaktır.  Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

Kaliteli bir eğitim ortamının oluşturulması siz değerli velilerimizin katkılarıyla mümkün olacaktır.

İlginizi ve katılımınızı önemle rica ederiz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuzda Harezmi Eğitim Modeli uygulanacaktır.

Rehberlik Servisi olarak bu ay okul panolarımızda 'Psikolojik Sağlamlık' konusunu işledik.

Eyl

Okulumuzda uygulanacak olan Harezmi Eğitim Modeli projesi için ilk toplantımızı yaptık.

Eyl

Okulumuz 2021 - 2022 Eğitim Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantımızı yaptık.

Eyl

Okulumuz 5. Sınıf öğrencilerine 'Rehberlik Servisinin Tanıtılması' konulu çalışma yapılmıştır. Öğrencilere Rehberlik Servisinin ne olduğu, hangi durumlarda ve ne gibi konuların görüşülebileceği, okul içerisindeki konumu gibi konularda bilgiler verilmiştir.

Eyl

Okulumuz 5. Sınıf öğrencilerine, 'Okula ve Çevreye Uyum' konulu çalışma yapılmıştır. Öğrencilerin okula, çevreye, arkadaşlarına uyumu desteklenmiş, merak ettikleri ya da problem yaşadıkları konular tespit edilerek destek sağlanmıştır.

Eyl

Rehberlik Servisi olarak bu ay okul panolarımızda 'Verimli Ders Çalışma Yöntemleri' konusunu işledik.

Ağu

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde okulumuzda 2(iki) adet yabancı dil ağırlıklı sınıf oluşturulacaktır.Bu doğrultuda 5. sınıfa geçen öğrencilerin hazırbulunuşluklarının  belirlenebilmesi için 02/09/2021 tarihinde saat 10.00'da sınav yapılacaktır.Gerekli çoğunluk sağlanamaması durumunda sınav 03/09/2021 saat 10.00'da yapılacaktır.

May

Milli Eğitim Bakanlığının kararı uyarınca 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi için tüm öğrencilerimize sınavlara girmeden sadece 1. dönem puanlarıyla yılsonu notlarının oluşması hakkı tanınmıştır.

ERASMUS PROJELERİMİZ ONAYLANDI !

Erasmus+ Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıkları uluslararası düzeyde yenilikçi uygulamaların geliştirilmesi, transfer edilmesi ve uygulanması amacıyla, program üyesi ülkelerin eğitim kurumları arasında yaptığı ortaklıklar ve Avrupa Birliği Ulusal Ajans destekli, "hayat boyu öğrenme" nin vurgulandığı öğrenci hareketliliği projesidir. Projelerin başlıca amacı kültürler arası iletişim aracılığıyla eğitimde kaliteyi artırmaktadır.

2020-2021 eğitim öğretim yılı döneminde, okulumuz ingilizce öğretmeni Musa İKİZ tarafından başvurusu yapılan Erasmus+ Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) faaliyeti kapsamındaki iki adet projemiz kabul edilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü "EBA Destek Noktası" projesi kapsamında

internet erişimi olmayan öğrencilerimiz için okulumuzda EBA Destek Noktası oluşturulmuştur.